TOP dárečky, které budou novomanželé milovat

Vaši přátelé se budou brát. A vy jim to chcete samosebou udělat krásné, že? Dárek pro novomanžele je věda. Klasická obálka s šustivou náplní samozřejmě neurazí, ale co takto popustit uzdu fantazie trochu víc?

Svatební dary jsou vždy velké téma. Hrncem a sadou talířů už příliš neoslníme. Čím naopak určitě ano? Tak my vám to prozradíme…

  • Kreativita
  • Osobitost
  • Láskyplnost

Když spojíte tyto tři věci, vznikne nádherný koktejl. A přesně s touhle myšlenkou jsme tvořily nás Kalendář pro novomanžele a zamilované k naplnění. Originální dárek pro novomanžele, který mezi ostatními jen tak nezapadne!

 Nádherný růžový design, velikost, která oslní, a spousta šuplíčků, jako základní kámen pro vaši tvořivost.


 

A co tedy do něj? Tady máte naše Tyano šuplíčkové TOP tipy:

Zavzpomínejte

Vemte tužku, papír a vzpomínejte! Co takhle vzpomínka na vaše první setkání? Vzpomínka na váš nejšílenější večírek? Nebo připomenutí nejvtipnějších momentů z vaší společné dovolené? Čtení těchto vzpomínek je bude zaručeně bavit. A pamatujte - čím výživnější, tím lepší!

Zalovte v archivu

Tohle milují všichni. Ženich jako 13 leté ucho v tričku s Mickey Mousem. Nevěsta ve svém pubertálním období s růžovo-zeleným přelivem na vlasech. Fotky z dob jejich mládí, fotky z dob jejich prvních randíček. Zapojte i archivy kamarádů. Čím déle spolu snoubenci jsou, tím výživnější fotky seženete!

Poukaz na vás

Mají už vaši milí společné ratolesti? Vytvořte jim poukázku na víkendové hlídací služby ve vaší režii. Nemají? Nevadí. Co takto poukaz na vlastnoručně uvařené thajské curry nebo jednodenní tajemný výlet s překvapením? Nůžky, pastelky, lepidlo. Buďte při tvorbě poukazu kreativní a rozhodně se nedržte zkrátka!

Zabásněte si

Pořádná báseň ještě nikdy nikoho neurazila, že? A novomanžele už tuplem ne. Zkuste na to jít od podlahy. Nalejte si sklenku prosecca a nechte svého kreativního ducha vyletět do světa. Zamyslete se nad vývojem jejich vztahu. Vynechte nudná klišé, zato přimíchejte pořádnou dávku patosu. Buďte srdceryvní, ať to má grády!

Hurá za zážitky

Dopřejte jim kvalitní společný čas! Ani tady se fantazii meze nekladou. Můžete se držet klasik typu kino, divadlo a koncert, nebo se (a taky je) trošku odvázat. Vstupenka na únikovku, společný bungee jumping, tandem na paraglidu, večeře v zážitkové restauraci, párová tantrická masáž… možností je nekonečno! 

Zapojte novomanžele

… a proložte celý kalendář úkoly, jejichž plnění dokonale zpestří jejích manželské začátky! Co třeba:

  • “Sobotní snídani připraví manžel a své manželce ji až do postele naservíruje pouze v kravatě a trenýrkách”.
  • “Manželka bude dnes svému drahému novomanželi večer u filmu alespoň 30 min škrabkat záda”.
  • “Manžel dnes své manželce přinese kytici vlastnoručně natrhaných květin a zazpívá jí u toho You are so beautiful od Joe Cockera”.
  • “Manželka dnes svému muži připraví jeho oblíbenou večeři a poté s ním shlédne jeho oblíbený akční film”.
  • “Novomanželé si dnes vzájemně řeknou alespoň deset věcí, které na sobě milují”.

Tak co, už máte hlavu plnou nápadů? Přišli jste na něco super originálního?

Budeme moc rádi, když se s námi podělíte?

Náš Kalendář najdete na TYANO e-shopu!