7 důvodů, proč si nenechat ujít svatební veletrh

Plánování svatby je plné rozhodování. Které šaty, jaké místo, které květinářství, jaký catering a kdo upeče dort, co dekorace, tohle a tamto… nevěsty se někdy cítí tak trochu zahlceny. Přitom stačí jeden jediný den a máte vyhráno – stačí totiž jen navštívit ten správný svatební veletrh!

Slyšíme vás - hodně lidí, všeho moc, to není pro mě… ano, ALE. Stačí dobře vybírat a vše může být jinak. Proč? Protože správně vybraný svatební veletrh má sílu inspirovat, vyřešit spoustu věcí jednou ranou a vrátit vám zpátky váš vnitřní klid a kontrolu. No schválně:


1. Je to zábava

Vypněte počítač, vemte s sebou kamarádky, rodiče nebo mamku a věříme, že nudit se nebudete. Kvalitní veletrhy myslí na všechny členy/členky vaší smečky a tento výlet do svatebního světa bývá zpravidla zábavnou celodenní jízdou. Takže proč nespojit příjemné s užitečným (a sklenkou prosecca, že ano)?

2. Naživo je naživo

Vybírat online je sice fajn, ale přes monitor nikdy nepoznáte pravou energii svatebního salonu, nenajdete tu úchvatně sympatickou květinářku, nepopovídáte si tváří v tvář s tou nejúžasnější koordinátorkou. Dokáží mě opravdu vnímat? Rozumí mým potřebám? Naslouchá mi? Na veletrhu tohle všechno zažijete. A naladění na stejnou vlnu je velmi důležité!

3. Inspirujete se

Tady si sáhnete na krajku těch nádherných šatů, vyzkoušíte si stylové doplňky, tam objevíte eco-friendly svatební oznámení, tady poznáte lokální tvůrce dekorací, získáte inspiraci pro vaše líbanky… na veletrhu toho objevíte hodně. Živá akce vás ale nikdy nezahltí tak, jak nekonečné možnosti internetové. Stále vám zůstane čerstvá mysl i rozhodovací schopnosti.

4. Ujasníte si, co nechcete

Pravdou je, že i tohle prozření je (nejen) při plánování svatby velmi důležité. Na svatebním veletrhu si najde své opravdu každý. Proto je skvělé důkladně si vše projít a postupně si pomyslně odstraňovat to, co vás na živo nepřesvědčilo. Ať už se bavíme o šatech nebo o službách.

5. Neutečou vám jedinečné nabídky

Spousta dodavatelů si speciálně pro návštěvnice veletrhu připravuje výhodné nabídky, které na internetu nenajdete. Někdy je to lepší cena služby, jindy bonus při rezervaci na místě. Pokud si nejste jistá, nenechte na sebe tlačit – ptejte se po datu expirace nabídky, zanechte na sebe dodavateli kontakt a vše si v klidu promyslete. 

6. Na vlastní chuťové buňky

A jsme u toho – dorty! Asi vám nemusíme říkat, že veletrhu se účastní také úžasné pekařky a skvělé cukrářství, že? A že každý z nich vás chce získat na svou stranu? Což v praxi znamená jediné – nutnost přímých degustací! No jéje!? Ale vy to zvládnete, fandíme vám!

7. Vzorečky

Která žena by nemilovala vzorečky (my teda jo!). Zkuste na veletrh dorazit mezi prvními a pravděpodobně budete úspěšné. Dodavatelé si totiž rádi v rámci své prezentace připravují vzorky, aby potenciální klientky nalákali ke spolupráci. Svatební magazín, tester s kosmetikou, sklenka sektu… jen si to užívejte!


A ještě pár tipů:
 

  • Pokud se partner na veletrh netváří, nechte ho raději doma. Není nic horšího než útrpné pohledy a popohánění, když jste ještě neviděla všechno.
  • Vyražte v pohodlné obuvi a pokud máte v plánu zkoušet svatební šaty, vemte si boty na podpatku s sebou. Vaše nohy vám po celém dni poděkují.
  • Vemte s sebou doprovod, který je stejně nadšený, jako vy. Jen to je záruka toho, že se budete skvěle bavit a návštěva veletrhu bude opravdovým zážitkem.
  • Nezapomeňte fotit vše, co se vám líbí. Nejhorší je přijít domů, vzpomínat na to božské papírnictví, které vás tak okouzlilo…a uvědomit si, že nemáte vizitku.
  • Užijte si veletrh dobrém naladění. Celá akce je náročná událost a prodejci často s širokým úsměvem na rtech konverzují a věnují pozornost zákazníkům od rána do večera. Vzájemná laskavost je tady to, co opravdu spojuje.


A teď to hlavní, milé dámy. Už pro vás to velké tajemství můžeme poodkrýt…

 

Už tento podzim se totiž můžete na jeden takový překrásný svatební veletrh těšit!

Pro nás to bude jednoznačně akce roku (aby ne, když na ní tak usilovně pracujeme ?). Bude v Benešově, potkáte na ní mnoho úžasných dodavatelů a zažijete neskutečnou tombola s dokonalými dárky. 

 

O tuhle událost jednoduše nemůžete přijít!

Už brzy vám povíme ještě víc… těšíte se? My moc!!

 

Vaše TYANO