Zkouška svatebních šatů v TYANO co děláme jinak?

Zkouška svatebních šatů u nás v TYANO zahrnuje jednu velmi oblíbenou službu navíc, protože…

… je potřeba se co?

No ano – pořádně vidět! Podívat se na tu krásu zleva, zprava, zepředu i zezadu. Důkladně prohlédnout všechny detaily. A k tomu prostě jedny oči nestačí. Proto vám po celou dobu zkoušky děláme společnost. My, maminka nebo kamarádky. Pochopily jsme ale, že na vlastní oči je zkrátka na vlastní oči :) Co myslíte?


Krása ze všech úhlů

V TYANO jsme ale připraveny na všechno. A chceme, abyste vždy dostaly tu nejlepší možnou péči. Proto vznikla naše služba navíc! V průběhu celé zkoušky vás – pokud si samozřejmě nepřejete jinak – fotíme! Baví to nás, baví to vás a nabízí to hned několik super bonusů. Jakých?


Máte čas

Nemusíte spěchat. Flashku s fotkami dostanete po ukončení zkoušky domů. Můžete se vidět ve všech šatech znova, klidně několikrát po sobě a pěkně v klidu, aniž byste se musely hnout z vašeho oblíbeného křesla. Nemusíte se cítit pod tlakem a rozhodovat se v rychlosti.

Nemusíte brát s sebou rodinu

Šaty jim stačí ukázat na fotkách. Zní vám tento bod trochu divně? Hned vysvětlíme. Z naší zkušenosti už víme, že zkouška s maminkou má obvykle dvě roviny. Jedna je ta dojemná a krásná. Druhá je ta, kdy dceru zaujmou šaty a maminku ne. Pak přichází na řadu výměna názorů, po které se občas nevěsta šatiček snů vzdá, jen aby “už měla klid”. Zkoušet šaty v pohodě, v souladu se svým vkusem i naladěním, má svůj význam :)

Na detailech záleží

Ramínka, lem šatů kolem hrudníku, šířka sukně, jak se vám líbí v daných šatech vaše silueta… to všechno jsou detaily, které v závěru ovlivní to, jak se v šatech budete cítit. Fotíme pro vás všechno, každou zdánlivou maličkost. Díky fotkám si budete moct všechny “drobnosti” prohlédnout a zpětně zhodnotit. Díky tomu se nestane, že byste cokoliv přehlédla. 

Vzpomínky

Všichni víme, že na těch záleží taky. A jak! Díky fotkám budete mít zachyceny všechny ty krásné momentky z vašich příprav, které vám už nikdo nevezme. Můžete si je vytisknout a vystavit nebo nalepit do alba. Až budete jednou fotečky prohlížet, žádné oko nezůstane suché!

Ve velkém stylu

Máte vysněné šaty, ale jsou na vás už prostě trochu “moc”? Zbožňujete ty šaty s dlouhatánskou vlečkou, ty v černé barvě nebo naopak ty úžasně extravagantní, růžové a s okázalou sukní? Milujete dívat se na ně, ale neodvažujete se obléct je na sebe ve svatební den? To ale vůbec nevadí! Splňte si svůj sen a oblečte je aspoň na zkoušce. Tuhle vzpomínku ve vašich snových šatech budete mít totiž vyfocenou taky!


V TYANO děláme zkrátka všechno pro to, abyste si zkoušku opravdu užily a s láskou na ni ve svých vysněných šatech později vzpomínaly!

Chcete se přidat k našim spokojeným zákaznicím?❤️
Pokud právě říkáte ano, možná ještě stíháte naši dubnovou akci:

Vytvořte si rezervaci na měsíc duben a vaši zkoušku za vás platí velikonoční zajíček!

Stačí kliknout na odkaz, vyplnit e-mailovou adresu a pak už si jen zamluvit svůj termín a s vytisknutým e-mailem a dobrou náladou dorazit na zkoušku.

Těšíme se na vás!