Kronika pro nevěstu - strážce vašich (nejen) svatebních vzpomínek

Pamatujete si na vaše seznámení? A co vaše první rande? První pohlazení? První noc? Společné hádky a možná i rozchody? Vzpomínky jsou vzácné. Všechny ty zdánlivé drobnosti, které vás dovedly až před oltář. Nestálo by za to mít je bezpečně uložené a moct se k nim kdykoliv s láskou vrátit?

Každý den jsme součástí svatebních příběhů… a víte, jakou větu slyšíme opravdu často? “No tak tohle až budu jednou vyprávět…”. Pak přišel nápad. A “Nevěsto vyprávěj…”, naše první vzpomínková Kronika pro nevěsty, byla na světě!

Kronika vznikla jako putovní strážce vzácných okamžiků pro ženy. A ne jen pro jednu ženu, rovnou pro tři! Babička, maminka, dcera, nejlepší kamarádky nebo jiné vzácné ženy vašeho života? S kým budete vzpomínky sdílet je jen na vás. 

Od prvních nesmělých pohledů přes první schůzku až po samotnou svatbu, každá ze tří žen má v knize vlastní prostor pro zápisky nejkrásnějších vzpomínek na vztah svého života. 

Otázky, které vám zaručeně vykouzlí úsměv na rtech i slzy smíchu. Prostor pro společné fotky. Naše Kronika vás v duchu vrátí do časů, když jste po sobě s muži vašich životů teprve pokukovaly. Inspirujte se vzájemně svými příběhy a nechte se dojmout vzpomínkami, na které už jste možná skoro zapomněly!

Jak Kroniku vyplňovat?

Každá jsme jiná. Volte cestu, kterou si doopravdy užijete. Za nás fungují tyto tři varianty:

  • Vyplňujte pěkně o samotě, v pohodlí a beze spěchu. Nechte vzpomínky proudit, naše otázky vás budou jemně navádět. Poté dopřejte stejný čas pro sebe i dalším dvěma ženám a těšte se, až se k vám Kronika vrátí.
  • Vyplňte si každá v klidu svou část. Až bude dílo hotové, sejděte se nad šálkem kávy a listujte společně. Možná budete překvapeny, co vše se o sobě dozvíte.
  • Pokud se rozhodnete Kroniku sdílet s nejlepšími kamarádkami, doporučujeme vyplňovat společně. Tohle bude totiž pořádná zábava! Slzy smíchu zaručeny.

Zapsané vzpomínky vám nikdo nevezme. Naše Kronika je pořádný kus knihy a její pevná (a patřičně růžová!) vazba je bude chránit jako oko v hlavě. A garantujeme vám, že až si za pár let nalejete sklenku vína, usadíte se v křesle a Kroniku otevřete, budete si užívat každý moment listování a čtení. Tyhle vzpomínky jsou totiž k nezaplacení!

Naše Kronika je dokonalý svatební dárek pro nevěstu. Co si ale budeme povídat, vzpomínky milujeme všechny. Kronika je proto perfektní dárek pro jakékoliv ženy vašeho života. A kde ji najdete? Pojďte jednoduše tudy!