Zkouška šatů - 6 odpovědí na vaše otázky

Už se to blíží. Zkouška šatů! Velký den, kdy možná poprvé uvidíte svatební šaty svých snů. Poprvé se dotknete hebkého materiálu, prohlédnete si všechny ty jemné detaily, oblečete se… a na první pohled se zamilujete!

Být průvodcem na vaší cestě za vysněnými svatebními šaty je v TYANO velká role. A my ji milujeme! Ten výraz v nevěstině tváři, když konečně objevíme “TO”. Šaty s přezdívkou “božské”. Když najdeme ty pravé a ony padnou jak ulité. 

Jak udělat vaši zkoušku nezapomenutelnou? Čtěte dál. Dnes totiž odpovídáme na vaše nejčastější otázky!


Líčení na zkoušku - ano či ne?

Extravagantní šaty, princeznovské, minimalistické… za dvě hodiny chcete (pochopitelně) vyzkoušet všechny! Možná se to nezdá, ale zkouška je fyzicky náročná. A je naprosto normální, že se u ní trochu zapotíte. Proto vřele doporučujeme – přijďte na zkoušku bez make-upu.

Jiný případ je samozřejmě finální zkouška před svatbou – šaty už jsou upraveny, testujeme šperky, někdy i účesy… poté šatičky opouští salon k finálnímu čištění a nažehlení na svatbu. Tam už drobné zašpinění není problém a víceméně se s ním počítá.

Můžu si u vás půjčit i drobné doplňky?

V salonu máme vždy k dispozici pár zkušebních kusů, na samotnou svatbu ale doplňky k zapůjčení nemáme. Laky a tužidla se na nich totiž vždy pěkně vyřádí :) Samozřejmostí je ale výběr doplňků k zakoupení - máme svatební čelenky, třpytivé korunky, sponky…prostě vše, co si jen můžete přát!

Potřebuji s sebou svatební střevíčky?

U první zkoušky nejsou třeba, místo nich používáme malý stupínek. Boty jsou důležité při zkoušce se švadlenkou – tehdy šaty finálně upravujeme. Pokud slečna ještě ani v tuto dobu nemá své svatební boty, může si vzít jakékoliv - důležité je, aby velikost podpatku odpovídala těm svatebním.

Děláte úpravy i tehdy, kdy nemám šaty na míru?

I při zapůjčení šatiček v TYANO jsou drobnější úpravy samozřejmostí. Upravujeme délku, zkracujeme přední třetinu šatů, děláme drobnější úpravy dekoltu a zad. Vlečka zůstává většinou dlouhá. Pokud si šaty kupujete, úpravy jsou samozřejmě neomezené.

Můžu si vzít s sebou na zkoušku doprovod?

Máme takovou zkušenost – pokud slečna přijde sama, dokáže skutečně vnímat sama sebe. Nemá totiž potřebu před nikým přizpůsobovat nebo obhajovat svou volbu a dokáže se vcítit do toho, co opravdu chce. V TYANO vás navíc při zkoušce čeká prémiová služba – ve všech modelech, které si vyzkoušíte, vás průběžně fotíme. Zepředu, zezadu, z boku, detaily dekoltu, zapínání, zad…. jak si jen budete přát. Na konci zkoušky dostanete všechny fotky na flash disku, takže není problém vše konzultovat v klidu i pozděj, z pohodlí domova. Tím nechceme říct,  že doprovody na zkouškách jsou špatně. Dojaté maminky nebo nadšené kamarádky jsou krásné :) Jen je důležité nepodcenit správný výběr doprovodu – vyberte toho, kdo bude respektovat vaše volby a nebude se snažit “nacpat” vás do něčeho, co vlastně nechcete.

Salon TYANO je útulné velikosti, takže dva lidé + nevěsta je dokonalý počet, při kterém zůstává pohodlí zachováno.

Kolik zkouška v TYANO stojí?

Zkouška u nás v salonu je zpoplatněna 300,-. Díky tomu máte 100% jistotu, že po dobu dvou hodin je salon jen a jen pro vás. Během zkoušky si můžete vyzkoušet neomezený počet modelů (klidně opakovaně). My se postaráme o váš komfort (samozřejmostí je drobné občerstvení a voda, káva nebo čaj), stejně jako o fotografie, které na konci zkoušky na flash disku dostanete s sebou.


Máte nějaké další dotazy? Zajímá vás něco? Klidně nám napište na e-mail Tyano@tyano.cz.

A pokud už máte jasno, zamluvte si svůj termín rovnou.

 

Budeme se na vás moc těšit!