7 dokonalých způsobů jak strávit letošního Valentýna

Valentýn je za dveřmi (a nejde si ho nevšimnout). Růže a čokoláda jsou nepochybně super věci, ale podstata tohoto svátku by měla být o kousek jinde. Ve společném a láskyplném sdílení. Souhlasíte?

Daly jsme dnes dohromady několik tipů, jak (doopravdy) prožít Valentýna, na kterého jen tak nezapomenete. A co víc? Tyhle tipy ocení i zapřísáhlí anti-Valentýn lidé!

Vyrazte do přírody

Krásný les nebo divoké hory? Příroda dělá naším duším zkrátka dobře. Sbalte si batůžky, teplé oblečení a hurá na to. Kochejte se výhledem, sdílejte své pocity a užijte si čas mimo váš každodenní stereotyp. Výstup z komfortní zóny totiž sbližuje!
TIP: Výstup z komfortní zóny sice sbližuje, ale pokud se snažíte partnera výletem překvapit, volte vždy místo, na které dosáhne kondice vás obou. V opačném případě je katastrofa na spadnutí. A tiché nasupené šlapání, to na Valentýna nechcete ?

Slunce, moře, pohoda

Lehounký větřík, sluneční paprsky a šumění mořských vln. Kdo by tohle nemiloval? Letenky po Evropě jsou v dnešní době tak snadno dostupné! Zkuste zapátrat a udělejte si s partnerem prodloužený víkend s lehárem u moře. Slunce vám zaručeně dobije baterky a sklenka prosecca na pobřeží taky uškodit nemůže?
TIP: Letenky hledejte třeba TADY nebo třeba ZDE - vybraný let si pak najděte přímo na stránkách dané aerolinky.

Vytvořte si playlist

Playlisty na míru? Jo! A nemusí jít jen o romantické písničky. Jazz? Electro? Funky? Proti gustu… znáte to. Zkuste se vsadit o nějakou drobnost, kdo dá dohromady víc oblíbených písní toho druhého. Nebo jen vytvořte playlist songů, o kterých jste přesvědčení, že ukradnou uši i srdce vašeho milého :)
TIP: Spotify, Apple Play, YouTube… nabídka je široká. Vždy, když si pak playlist pustíte, vzpomenete si na sebe!

Vaše kniha

Slyšeli jste už slovo scrapbook? Vytiskněte fotky, najděte pohledy z dovolených, výstřižky věcí, které máte rádi, obaly sladkostí, kterým neumíte odolat, lístek z kina, oblíbené recepty, vysněná místa na zemi… k tomu velký sešit, lepidlo, nůžky, provázky, mašle… oblíbenou hudbu (třeba tu, z vašich playlistů) a tvořte! Tahle vzpomínka vám totiž zůstane napořád.
TIP: Mrkněte na Pinterest a použijte klíčové slovo “scrapbook ideas”. A pak už se jen inspirujte ?

Láska prochází žaludkem

Nakupte si všechny dobroty, které milujete, hezky si je nachystejte na talíře a užijte si gurmánský den! Holandské sýry, kvalitní čokoládu, řecké olivy, prosciutto, čerstvá ciabatta, lahev skvělého vína… to jsou naši favorité! Jestli vaše aktivita zahrne i společné vaření, to už necháme na vás.
TIP: Dejte si misi: každý navštíví jiný obchod a nakoupí to, co má jeho polovička nejraději. Uvidíte, jak dobře se znáte?
TIP2: Rozmazlovat se můžete i s naším Kalendářem pro zamilované. A to hned několik dní po sobě!

Hrajte si se slovy

Víte, co je v dnešní moderní době totální romantika? Ručně psaný dopis! Často se vracíme domů z práce unavení, někdy otrávení, a díky tomu zapomínáme, jak důležití pro sebe vlastně navzájem jsme. Vemte si tužku a papír, zavřete se každý v jiné místnosti, pusťte si hudbu a napište tomu druhému dopis o tom, čeho si na něm nejvíc vážíte, jaké vlastnosti milujete a co pro vás znamená…
TIP: Dejte si čas, netlačte na sebe. Ze začátku vám to možná přijde náročné, ale nechte myšlenky plynout…

 

Vytvořte si bucket list

Jaké jsou vaše tajná přání? Co byste chtěli v životě dokázat? Který kout světa byste chtěli navštívit? S kým se setkat? Na jaký koncert zajít? Sepište si všechna vaše společná přání nebo si vytvořte vlastní seznamy. Myslete na touhy maličké i velké. Buďte upřímní a popusťte uzdu fantazie!
TIP: Žádné malé cíle! Je vaším snem výstup na Everest? Šup tam s tím! Chtěli byste jednoho dne parkovat před domem Bentley? Tak pište! Nikdy nevíte, kam vás život zavane:)

 

Tak jak si letošního Valentýna užijete vy?