10 dárečků pro nevěstu, které opravdu potěší

Kalendář pro nevěstu k dotvoření je v podstatě vaše hřiště na hraní. Do velkého boxu a něžně růžové barvy zabalené, blýskavou mašlí ovázané. Využijte ho na maximum! Na tento dárek pro nevěstu totiž jen tak nezapomene! 

 Inspirace není nikdy dost, že? Tak se pojďte s námi podívat, čím vším se dají růžové šuplíčky Kalendáře naplnit, aby jediné oko nezůstalo suché


Staré psaníčka

Vtipné dopisy ze základky, které mezi vámi putovaly lavicemi (však to znáte… “asi ho miluju”, jehož hlavní aktér se v páté třídě měnil co měsíc?).

Vzpomínky

Zavzpomínejte, co všechno jste s nevěstou zažili (ten hrozný skautský tábor když vám bylo osm, společný bunkr s vaší partou, první výlety, bosý tanec na festivale v dešti…). I zdánlivé drobnosti mají velkou hodnotu!

Hluboké myšlenky

Co pro vás nevěsta znamená? Jakou roli ve vašem životě hraje? A proč jste tak vděční, že je jeho součástí už tolik let?

Básně nebo citáty

Má nevěsta ráda poezii? S takovým Kunderou nebo Skácelem vedle rozhodně nešlápnete.

Sladkosti

Miluje nevěsta čokoládu? Kvalitní pralinky z čokoládovny to jistí! Nedá dopustit na čokoládové tyčinky? Mini balení Mars, Snickers nebo Bounty v každém šuplíčku rozhodně neurazí ?.

Fintítka

Voňavý balzám na rty, malý krém na ruce, miniatury dekorativní kosmetiky značky Benefit (záleží, kolik jste se rozhodli investovat) nebo bomby do koupele vyčarují úsměv zaručeně!

Hurá za kulturou!

Je vaše kamarádka milovník kultury? Co takto lístky do letního kina, na oblíbené divadelní představení nebo koncert její oblíbené kapely? Nebo všechno naráz, do každého šuplíčku jeden!

Výlet

Protože zážitky jsou k nezaplacení! Naplánujte nevěstě krásný výlet! Kupte celovíkendový lístek na vlaky a vyražte spolu objevovat krásy Česka. Odvážnější můžou rovnou pořídit letenky a postarat se nevěstě o tyrkysové moře a čerstvou večerní Sangrii ?. U těchto dárků ale raději vždy plánujte s větším časovým předstihem.

Fotky

Společné, staré, novější, švihlé, krásné, všechny! Fotky jsou vždycky láska. Obepište i kamarády a vyberte ty nej. Do každého šuplíčku jednu!

Poukazy

Poukaz na páteční drink s vámi v jejím oblíbeném baru. Poukaz na společnou kávu a vaši plnou pozornost kdykoliv jen bude třeba. Poukaz na odpoledne strávené pobíháním po sekáčích. Poukaz na vámi uvařenou večeři (toho, co si sama nadiktuje). A tak dále a tak dále… buďte kreativní!


Už vám nápady lítají hlavou? Tak tady ho  máte…